Προφίλ

Προφίλ

Τι Προσφέρουμε

Η Διαχειριστική Ανατολικής Αττικής δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής υπηρεσιών σε πολυκατοικίες, κτήρια και κοινόχρηστους χώρους, από το 2007. Έδρα μας είναι η Ραφήνα.

Η φιλοσοφία της «Διαχειριστικής» είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στα προβλήματα που αφορούν τη διαχείριση μιας πολυκατοικίας ή κτηρίου, άμεσα, γρήγορα και πρακτικά, μέσα από:

  1. τη φιλική και αξιόπιστη συνεργασία με τους πελάτες μας, κάτι που το πετυχαίνουμε με την αμεσότητα της εξυπηρέτησης που μας διακρίνει,
  2. την εμπειρία μας και
  3. το δίκτυο των έμπειρων συνεργατών μας (τεχνικών, επιστημόνων κλπ) και βέβαια πάντα σε τιμές ανταγωνιστικές, προσαρμοσμένες στα πλαίσια της σημερινής, δύσκολης για όλους , εποχής. Γνωρίζοντας ότι η καλύτερη διαφήμιση είναι οι ίδιοι οι πελάτες μιας εταιρίας, το πελατολόγιό μας περιμένει οποιονδήποτε επιθυμεί να ρωτήσει και να μάθει για την εταιρία μας καθώς και την ποιότητα της δουλειάς μας.

Ποιοί Είμαστε

Η Διαχειριστική Ανατολικής Αττικής δραστηριοποιείται από το 2007 στον τομέα της διαχείρισης και της συντήρησης κτηρίων.

Η εταιρία αναπτύσσεται συνεχώς και εξυπηρετεί με επαγγελματισμό και αξιοπιστία, δίνοντας λύσεις στις ανάγκες των κτηρίων και των ανθρώπων που διαμένουν ή εργάζονται σε αυτά.