ΑΡΧΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΗΡΙΩΝ
Διαχείριση κτηρίων

Αναλαμβάνοντας την πλήρη διαχείριση της πολυκατοικίας ή του χώρου σας, είμαστε πλέον συνεργάτες. Εμείς είμαστε βοηθοί του Διαχειριστή της πολυκατοικίας σας. Η Διαχειριστική Ομάδα παίρνει τις αποφάσεις για οποιοδήποτε ζήτημα αφορά το χώρο (πολυκατοικία, χώρος εργασίας κλπ) και εμείς βρίσκουμε τις λύσεις, ερχόμαστε σε επαφή με οποιοδήποτε συνεργείο επιθυμείτε και πραγματοποιούμε αυτό που ζητάτε, χωρίς να μπείτε στον κόπο να κάνετε οτιδήποτε. Παράλληλα :

  • Πραγματοποιούμε πληρωμές λογαριασμών ΔΕΚΟ και πληρώνουμε όλα τα συνεργεία ( καθαρισμού, συντήρησης ανελκυστήρων κλπ).

  • Είμαστε παρόντες κατά τις αποφράξεις καθώς και κατά το άδειασμα βόθρου.

  • Γίνεται εβδομαδιαίος έλεγχος της στάθμης του πετρελαίου, μεριμνούμε για την παραγγελία και την παραλαβή του και καταγράφουμε τις μετρήσεις της αυτόνομης θέρμανσης. Σύμφωνα με πάγια τακτική της εταιρίας μας κατά την παραλαβή του πετρελαίου πέρα από εμάς παρευρίσκεται πάντα και ένοικος της πολυκατοικίας ,ενώ η επιλογή του πρατηρίου είναι αποκλειστικά απόφαση της πολυκατοικίας.

  • Μέσα στις αρμοδιότητες μας περιλαμβάνεται επίσης ο εβδομαδιαίος έλεγχος της γενικής κατάστασης του κτηρίου. Να τονίσουμε οτι βασική φιλοσοφία μας σε σχέση με τα συνεργαζόμενα συνεργεία ,είναι πως παραμένουν τα ήδη υπάρχοντα που ήδη χρησιμοποιούν οι πολυκατοικίες και αλλαγές τους γίνονται μόνο μετά από εντολή της Διαχειριστικής Ομάδας της πολυκατοικίας.

  • Η “Διαχειριστική Ανατολικής Αττικής” διατηρεί α) βιβλία πρακτικών της Γενικής Συνέλευσης, β) βιβλία εσόδων-εξόδων των δαπανών της πολυκατοικίας, γ) φάκελο με όλες τις αποδείξεις των δαπανών.

  • Συγκαλούμε και συμμετέχουμε στην ετήσια διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης της πολυκατοικίας.

  • Είμαστε πάντα κοντά σας όποτε μας χρειαστείτε γιατί η έδρα μας είναι στον τόπο σας.